Utflykt

Det har varit en härligt dag med sol och mycket vind. Vi fick sovmorgon i morse, åt en stadig frukost och sen tog vi oss en tur med hästarna. Eftersom Linneas mamma Carolin är här så lyxade vi till det och tog en ritt på stranden. Blåste lite väl mycket men annars var det väldigt trevligt. Ridturen blev inte så lång för är vi kom till ön där vi brukar stanna så flög örnarna upp ( de var 2 idag) och vakade över oss och flög precis vid oss. Jofridur blev livrädda (vi andra blev bara lite rädda ) så vi vänder hemåt igen. Herregud va örnarna är stora här, har aldrig sett nåt liknande.

Sen gjorde vi våra dagliga sysslor med hästarna. När vi var klara ville Carolin se sig lite omkring så vi tog bilen bort mot Stykkishòlmur och fortsatte mot Grundarförður och bort mot Òlavsvìk. Vägen går längst med kusten och vi stannade vid många fina ställen och och kort, bland annat på en häftig ö i Stykkishòmur. Sen fick vi se Helgas och Gislis andra hus som ligger i Grundarfjöður. Det var en väldigt mysig tripp och fick många roliga kort.

Idag var Linneas sista dag så från och med imon är jag alldelles ensam här. Kommer nog kännas väldigt tomt och bli dubbelt så mycket arbete. Men det är bara att bita ihop och köra på som vanligt. Det är ju ett vädligt trevligt jobb åtminstone!

Aron-Sölvi har varit här hela dagen och jag har myst massor med honom. Han är så rolig för han är hela tiden glad och tycker allt är så spännande. Nu ikväll kom Gudny också så har vi suttit och pratat och lärt oss lite isländska.
Men nu är det dags att sova för vi är alla jättetrötta!


På ön i Stykkishòlmur



Linnea och hennes mamma Carolin



Jag & Jofridur vid havet



Linnea




Emma

Kommentarer
Postat av: elin

Emma kom hem! för vi längtar efter dej!! =)

Men snart så!!

Finns det några spec planer för helgen där du kommer hem? En gbg-vistelse på g för Elin nämligen så undrar ju vad jag missar! Du kanske mest vill va med familjen kanske?

Pussokram

2009-05-19 @ 13:58:34
Postat av: mamma

Vad bra du skriver!!!Vi saknar dig!!! Puss mamma

2009-05-19 @ 20:16:04
Postat av: mamma

Vad bra du skriver!!! Vi saknar dig!!! mamma

2009-05-19 @ 20:19:37
URL: http://emmawagby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0